CURCUMAWELL - prirodni preparat

Usporava nastanak Alchajmerove bolesti

detaljnije

DIABETWELL - dijetetski suplement

Kapsule za zdrav nivo šećera u krvi

detaljnije

OSTEOWELL - prirodni preparat

Otklanja tegobe koje nastaju u menopauzi

detaljnije

Scagel - preparat za negu kože

Smanjuje nastanak novih i uklanjaja već postojeće ožiljke

detaljnije
Novo na SwissNature.rs

ONLINE SHOP

detaljnije

Dobrodošli u Swiss Nature

Dijetetski suplementi su namirnice koje dopunjuju normalnu ishranu i predstavljaju koncentrovane izvore vitamina, minerala ili drugih supstanci sa hranljivim ili
fiziološkim efektom, pojedinačno ili u kombinaciji, a u prometu su u doziranim oblicima dizajnirane da se uzimaju u odmerenim pojedinačnim količinama.

Swiss Nature dijetetski suplementi su zasnovani na selekciji bioaktivnih komponenata prirodnog porekla, hranljivih materija i standardizovanih biljnih ekstrakata
koji imaju stvarne benefite na zdravlje i čija je bezbednost i efikasnost naučno dokazana i detaljno klinički ispitana. Razvoj proizvoda je ostvaren u saradnji sa
švajcarskom kompanijom Frutarom koja je svetski poznati proizvođač kvalitetnih i klininički ispitanih i potvrđenih biljnih ekstrakata sa lekovitim dejstvom.

detaljnije
Swiss Nature - Diabetes Diabetes

Dijabetes je bolest modernog doba koja za sobom povlači mnogobrojne komplikacije. Suplementacijom se na prirodan način održava normalan nivo šećera u krvi i sprečava nastanak komplikacija. Najčešće komplikacije su kardiovaskularne bolesti, nefropatije, retinopatije i djabetesno stopalo.

detaljnije
Swiss Nature - Zdravlje kostiju Zdravlje kostiju

Smanjen nivo estrogena tokom i posle menopauze doprinosi gubitku koštane mase, i povećanju rizika od nastanka osteoporoze kod žena. Zbog toga se u ovom periodu savetuje upotreba suplementacije, kao i pravilna ishrana, redovno vežbanje, redukcija telesne težine i promene dnevne rutine.

detaljnije
Swiss Nature - Mentalno zdravlje Mentalno zdravlje

Suplementi za poboljšanje kognitivnih sposobnosti, memoriju i smanjenje nivo stresa. Preporučuje se svakodnevna preventivna upotreba kod stresnih poslova, kod studenata pred spremanje ispita, kao i u starijoj populaciji radi poboljšanja mentalnih sposobnosti i održavanja britkog uma.

detaljnije
Swiss Nature - Detoksikacija i antioksidanti Detoksikacija i antioksidanti

Antioksidansi sprečavaju oštećenja ćelija pod dejstvom slobodnih radikala i tako onemogućavaju nastanak i razvoj bolesti i starenje ćelija. Redovnom detoksikacijom i svakodnevnim unosom antioksidanata iz prirodnih materija održava se celokupno zdravlje organizma.

detaljnije
Swiss Nature - Nega kože Nega kože

Koža je najveći ljudski organ koji zahteva posebnu negu. Zbog toga posebnu pažnju zaokupiraju nepravilnosti kože, oštećenja i ožiljci. Preparati sa biljnim ekstraktima za negu kože ubrzavaju proces zarastanja rana različitog porekla, smanjujući nepravilnosti, čineći kožu mekom i glatkom.

detaljnije
Swiss Nature - Saveti lekara Saveti lekara

Kao odgovorna kompanija koja je posvećena vašem dobrom zdravlju, vodimo računa da u svakom momentu imate prave informacije. Dobrodošli ste da pitate sve što vas interesuje oko Swiss Nature suplemenata. Lekari koji sarađuju sa nama vam stoje na raspolaganju.

detaljnije