Detoksikacija i antioksidansi

Antioksidansi učestvuju u borbi ćelija sa slobodnim radikalima i samim tim pomažu u detoksikaciji organizma. Detoksikacijom dolazi do čišćenja organizma od svakodnevnih spoljašnjih uticaja raznih toksina. Redovnom detoksikacijom i svakodnevnim unosom antioksidanata iz prirodnih materija održava se celokupno zdravlje organizma.

OXIWELL

OXIWELL je snažna prirodna formula za jačanje imuniteta i zaštitu zdravlja. Sadrži visok sadržaj borovnice koja je prirodni antioksidans u borbi protiv slobodnih radikala koji oštećuju ćelijsku stukturu.

Borovnica ima snažno antioksidativno svojstvo, vezujući slobodne radikale, i na taj način sprečava oštećenja ćelija, što doprinosi očuvanju dobrog zdravlja.

Antocijanini su biljni pigmenti koji daju borovnici tamnu boju. Njima se pripisuje antioksidativno dejstvo borovnice.

Jača imuni sistem Čuva dobar vid Usporava starenja kože Čini kožu elastičnijom Poboljšava mikrocirkulaciju

Liverwell

Silimarin je važan antioksidans koji štiti i pomaže obnovu ćelija jetre, dok artičoka pospešuje izlučivanje žuči tako što podstiče prirodnu probavu namirnica bogatih masnoćama.

Liverwell je prirodni proizvod na bazi ekstrakata artičoke i silimarina koji:

Prirodno obnavljaju i štite jetru Podstiču protok žuči i podstiču varenje Smanjuju nadutost, mučninu i bolove Smanjuju nivo holesterola Štite jetru od toksičnog delovanja kod preteranog unosa alkohola ili lekova Preporučuju se kod ciroze jetre, masne jetre i zapaljenja jetre

Swiss Nature - Obavestenje

Obaveštenje

Usled vanrednog stanja, ukoliko imate bilo kakva pitanja i sugestije vezano za Swiss Nature proizvode, možete nam se obratiti na telefon
062/326-024

Swiss Nature - Diabetes Diabetes

Dijabetes je bolest modernog doba koja za sobom povlači mnogobrojne komplikacije. Suplementacijom se na prirodan način održava normalan nivo šećera u krvi i sprečava nastanak komplikacija. Najčešće komplikacije su kardiovaskularne bolesti, nefropatije, retinopatije i djabetesno stopalo.

detaljnije
Swiss Nature - Zdravlje kostiju i zglobova Zdravlje kostiju i zglobova

Smanjen nivo estrogena tokom i posle menopauze doprinosi gubitku koštane mase, i povećanju rizika od nastanka osteoporoze kod žena. Zbog toga se u ovom periodu savetuje upotreba suplementacije, kao i pravilna ishrana, redovno vežbanje, redukcija telesne težine i promene dnevne rutine.

detaljnije
Swiss Nature - Mentalno zdravlje Mentalno zdravlje

Suplementi za poboljšanje kognitivnih sposobnosti, memoriju i smanjenje nivo stresa. Preporučuje se svakodnevna preventivna upotreba kod stresnih poslova, kod studenata pred spremanje ispita, kao i u starijoj populaciji radi poboljšanja mentalnih sposobnosti i održavanja britkog uma.

detaljnije
Swiss Nature - Detoksikacija i antioksidanti Detoksikacija i antioksidanti

Antioksidansi sprečavaju oštećenja ćelija pod dejstvom slobodnih radikala i tako onemogućavaju nastanak i razvoj bolesti i starenje ćelija. Redovnom detoksikacijom i svakodnevnim unosom antioksidanata iz prirodnih materija održava se celokupno zdravlje organizma.

detaljnije
Swiss Nature - Nega kože Nega kože

Koža je najveći ljudski organ koji zahteva posebnu negu. Zbog toga posebnu pažnju zaokupiraju nepravilnosti kože, oštećenja i ožiljci. Preparati sa biljnim ekstraktima za negu kože ubrzavaju proces zarastanja rana različitog porekla, smanjujući nepravilnosti, čineći kožu mekom i glatkom.

detaljnije
Swiss Nature - Saveti lekara Imunitet

Imunitet je sposobnost organizma da se odbrani od različitih bolesti, virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i svih štetnih, kako bioloških, tako i hemijskih materija.

detaljnije