Dijabetes

Dijabetes je hronična nezarazna bolest koja se ispoljava povišenjem nivoa šećera u krvi, usled poremećaja lučenja insulina. Nastaje kao posledica stresa, modernog života, nepravilne ishrane, povećene telesne težine.

Kako biste sprečili nastanak dijabetesa, pored promene načina života probajte i dijetetski suplement DIABETWELL kapsule, koje na prirodan način održavaju normalan nivo šećera u krvi. Samokontrola je najneophodnija kod osoba sa dijabetesom, zato redovno merite šećer, kako bi sprečili nastanak komplikacija na krvnim sudovima poput: kardiovaskularnih bolesti, dijabetesne nefropatije, dijabetesne retinopatije i dijabetesnog stopala.

Dijabetesno stopalo je najdramatičnija komplikacija dijabetesa, koja ume da se završi i amputacijom. Kako ne bi došlo do ove komplikacije, pored redovne higijene stopala svakodnevno koristite i DIABETWELL krem.

DIABETWELL krem

DIABETWELL krem je revolucionarna formula na našem tržištu namenjena prevenciji dijabetesnog stopala, najburnije komplikacije dijabetesa. DIABETWELL krem pruža efikasnu negu i utiče na mikro oštećenja nastala na suvoj i oštećenoj koži. Aktivni sastojci su: peptidni kompleks, alantoin i ekstrakt lista ruzmarina.

Peptidni kompleks je sastavljen od odabranih amino kiselina koje se vezuju za receptore u dubljim slojevima kože i stimulišu sintezu kolagena, fibronektina i glukozaminglikana. Ovakva reakcija podstiče rast ćelija vezivnog tkiva, ubrzava regeneraciju i efikasno hidrira kožu. Alantoin je aktivni sastojak prirodnog porekla koji stimuliše deobu i rast ćelija u potkožnom tkivu. Na ovaj način se ubrzava regeneracija i hidratacija, što čini kožu glatkom. Ekstrakt lista ruzmarina ima jak antioksidativni, antiseptički i antimikrobni efekat koji štite kožu od delovanja slobodnih radikala i mikroorganizama, i na taj način smanjuju mogućnost nastanka infekcija kod mikro oštećenja.

DIABETWELL

Diabetwell je potpuno prirodni dijetetski preparat na bazi biljke Portusane. Kliničkim studijama dokazano je da Portusana svojim trostrukim mehanizmom utiče na nivo šećera u krvi, jer smanjuje apsorpciju glukoze iz creva u krvotok dajući duži osećaj sitosti i pomaže transportu glukoze u ćeliju. Portusana ne samo da snižava nivo šećera, već snižava i nivo masti, holesterola i triglicerida.

Diabetwell može da se koristi samostalno kao prevencija predijabetesa i početnom stadijumu dijabetesa ili uz već propisanu terapiju, kako oralnih antidijabetika, tako i insulina.

Prirodna regulacija šećera u krvi Kontroliše apetit Učestvuje u bržem sagorevanju masti Ne izaziva hipoglikemiju

Meni

Diabetes

Kliničke studije

Dvostruko slepa klinička studija
Istraživanje je sprovedeno u bolnici Edith Wolfson u Izraelu, 2004-2005, u skladu sa principima Dobre kliničke prakse i odobreno je od strane Etičkog komiteta. Klinička studija je trajala 12 nedelja, randomizirana, dvostruko slepa, sa kontrolnom-placebo grupom. 63 učesnika sa insulin nezavisnim dijabetesom tip 2 Dnevna doza Portusane: 180mg (3 x 60mg)

Rezultati: Nakon 6 nedelja nivo HbA1C se poboljšao u gotovo 80% pacijenata, a nakon 12 nedelja je značajno smanjena koncentracija HbA1C u odnosu na placebo grupu.
Na kraju studije je došlo do smanjenja HbA1C za 0.85 jedinica što je nadmašilo placebo za 44%. Nisu zabležene ozbiljne nuspojave, a sam ekstrakt se dobro podnosi tokom posmatranog perioda.

Iskustva korisnika

Rudika-Senta,oduševljen sam! Imao sam šećer 9-10, a Diabetwell mu je skinuo na 6 i održava ga u normali.

Bogdana-N.Beograd,posle infarkta sam dobila šećer koji uz pomoć Diabetwell-a održavam na 6-7 jedinica.

Milena-Zemun,Diabetwell je prava stvar za mene jer pomaže u skidanju 3-4 jedinice šećera.

Ružica-Niš,oduševljena sam i baš mi prija, jer je blagog biljnog porekla i pomaže u održavanju šećera.

Darinka-Smederevo,Diabetwell sam koristila par meseci i imam veliko poboljšanje, jer je šećer sa 9 pao na 6 jedinica za samo 3-4 nedelje.

Dragan Otanjac-Beograd,nikada se nisam bolje osećao jer mi Diabetwell pomaže u regulisanju šećera koji sam počeo da pijem kao preventivu zbog stresnog posla.

Muharem-Novi Pazar, vratilo mi se dobro raspoloženje i snizio šećer.

Dragan-Ruma,uz Diabetwell šećer je sa 10 jedinica došao na vrednost 6 bez većeg napora.

Stevan-Novi Sad,uz Diabetwell sam poboljšao svoje zdravlje samim tim što održavam šećer pod kontrolom između 5 i 6 jedinica, a počeo sam da ga pijem kao meru preventive.Baš mi prija.

Swiss Nature - Obavestenje

Obaveštenje

Usled vanrednog stanja, ukoliko imate bilo kakva pitanja i sugestije vezano za Swiss Nature proizvode, možete nam se obratiti na telefon
062/326-024

Swiss Nature - Diabetes Diabetes

Dijabetes je bolest modernog doba koja za sobom povlači mnogobrojne komplikacije. Suplementacijom se na prirodan način održava normalan nivo šećera u krvi i sprečava nastanak komplikacija. Najčešće komplikacije su kardiovaskularne bolesti, nefropatije, retinopatije i djabetesno stopalo.

detaljnije
Swiss Nature - Zdravlje kostiju i zglobova Zdravlje kostiju i zglobova

Smanjen nivo estrogena tokom i posle menopauze doprinosi gubitku koštane mase, i povećanju rizika od nastanka osteoporoze kod žena. Zbog toga se u ovom periodu savetuje upotreba suplementacije, kao i pravilna ishrana, redovno vežbanje, redukcija telesne težine i promene dnevne rutine.

detaljnije
Swiss Nature - Mentalno zdravlje Mentalno zdravlje

Suplementi za poboljšanje kognitivnih sposobnosti, memoriju i smanjenje nivo stresa. Preporučuje se svakodnevna preventivna upotreba kod stresnih poslova, kod studenata pred spremanje ispita, kao i u starijoj populaciji radi poboljšanja mentalnih sposobnosti i održavanja britkog uma.

detaljnije
Swiss Nature - Detoksikacija i antioksidanti Detoksikacija i antioksidanti

Antioksidansi sprečavaju oštećenja ćelija pod dejstvom slobodnih radikala i tako onemogućavaju nastanak i razvoj bolesti i starenje ćelija. Redovnom detoksikacijom i svakodnevnim unosom antioksidanata iz prirodnih materija održava se celokupno zdravlje organizma.

detaljnije
Swiss Nature - Nega kože Nega kože

Koža je najveći ljudski organ koji zahteva posebnu negu. Zbog toga posebnu pažnju zaokupiraju nepravilnosti kože, oštećenja i ožiljci. Preparati sa biljnim ekstraktima za negu kože ubrzavaju proces zarastanja rana različitog porekla, smanjujući nepravilnosti, čineći kožu mekom i glatkom.

detaljnije
Swiss Nature - Saveti lekara Imunitet

Imunitet je sposobnost organizma da se odbrani od različitih bolesti, virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i svih štetnih, kako bioloških, tako i hemijskih materija.

detaljnije