Mentalno zdravlje

Suplementi koj pomažu kod mentalnih performansi se svakodnevno preporučuju kod stresnih poslova, kod studenata pred spremanje ispita, kao i u starijoj populaciji radi poboljšanja mentalnih sposobnosti i održavanja britkog uma.

CURCUMAWELL je klinički ispitan prirodni preparat čiji aktivni sastojak kurkumin, svojim antioksidativnim dejstvom štiti mozak od peroksida i azot-oksida.

NEURAWELL je klinički ispitan prirodni ekstrakt zelenog ovasa Avena sativa koji poboljšava psihofizičke performanse i kognitivne funkicije u stresnim situacijama.

CURCUMAWELL

Demencija je termin koji označava gubitak pamćenja i drugih intelektualnih sposobnosti dovoljno izraženih da utiču na svakodnevni život obolelog. Alchajmerova bolest je najčešći uzrok demencije. Kako stari naše telo, tako se i mozak menja; većina ljudi u starosti primećuje da povremeno imaju problem sa pamćenjem, što može biti rezultat fiziološkog starenja, ali isto tako može biti i alarm za nastanak demencije. Moguće i česte greške, kada prve simptome poistovećujemo sa starošću, rezultiraju nepravovremenim prepoznavanjem bolesti, a samim tim se gubi i prilika za blagovremenu primenu terapije koja je u ranoj fazi bolesti najefikasnija.

Curcumawell je klinički ispitan prirodni preparat čiji aktivni sastojak kurkumin, svojim antioksidativnim dejstvom štiti mozak od peroksida i azot-oksida, koji na nervne ćelije deluju kao slobodni radikali. Kliničke studije na laboratorijskim životinjama su pokazale da kurkumin usporava nastanak Alchajmerove i Parkinsonove bolesti svojim antioksidativnim, anti-inflamatornim dejstvom, kao i lakim prolaskom kroz krvno-moždanu barijeru.

Jedinstvena NovaSol tehnologija povećala je bioraspoloživost kurkumina i iskorišćenost u organizmu.

Novasol kurkumin:

Deluje antiinflamatorno, antioksidativno, antialergijski, antimikrobno Poboljšava memoriju i koncentraciju Usporava nastanak Alchajmerove bolesti Usporava demenciju Smanjuje nastanak depresije

NEURAWELL

Prirodni preparat na bazi ekstrakta zelenog ovasa, koji se tradicionalno koristi za poboljšanje mentalne kondicije i održavanje kognitivnih performansi u stresnim situacijama. U kliničkim studijama je dokazano da pozitivno utiče na snižavanje nivoa stres markera i pozitivno utiče na aktivnost enzima mozga koji utiču na poboljšanje mentalnog zdravlja. Preporučuje se za:

Snižavanje nivoa stresa Smanjenje nervne napetosti Poboljšanje psihofizičkih performansi Poboljšanje raspoloženje Pobojšavanje pamćenja i koncentracije Olakšavanje uspavljivanja i poboljšanje kvaliteta sna

Meni

Mentalno zdravlje

CURCUMAWELL

Rezultati kliničkih studija su kod ispitanika pokazali da je nakon oralne doze 500 mg kurkumina, Novasol Kurkumin 185 puta više apsorbovan u organizmu u odnosu na ostale izvore kurkumina.

*Studija je objavljena u AJFN (2013.)

Swiss Nature - Obavestenje

Obaveštenje

Usled vanrednog stanja, ukoliko imate bilo kakva pitanja i sugestije vezano za Swiss Nature proizvode, možete nam se obratiti na telefon
062/326-024

Swiss Nature - Diabetes Diabetes

Dijabetes je bolest modernog doba koja za sobom povlači mnogobrojne komplikacije. Suplementacijom se na prirodan način održava normalan nivo šećera u krvi i sprečava nastanak komplikacija. Najčešće komplikacije su kardiovaskularne bolesti, nefropatije, retinopatije i djabetesno stopalo.

detaljnije
Swiss Nature - Zdravlje kostiju i zglobova Zdravlje kostiju i zglobova

Smanjen nivo estrogena tokom i posle menopauze doprinosi gubitku koštane mase, i povećanju rizika od nastanka osteoporoze kod žena. Zbog toga se u ovom periodu savetuje upotreba suplementacije, kao i pravilna ishrana, redovno vežbanje, redukcija telesne težine i promene dnevne rutine.

detaljnije
Swiss Nature - Mentalno zdravlje Mentalno zdravlje

Suplementi za poboljšanje kognitivnih sposobnosti, memoriju i smanjenje nivo stresa. Preporučuje se svakodnevna preventivna upotreba kod stresnih poslova, kod studenata pred spremanje ispita, kao i u starijoj populaciji radi poboljšanja mentalnih sposobnosti i održavanja britkog uma.

detaljnije
Swiss Nature - Detoksikacija i antioksidanti Detoksikacija i antioksidanti

Antioksidansi sprečavaju oštećenja ćelija pod dejstvom slobodnih radikala i tako onemogućavaju nastanak i razvoj bolesti i starenje ćelija. Redovnom detoksikacijom i svakodnevnim unosom antioksidanata iz prirodnih materija održava se celokupno zdravlje organizma.

detaljnije
Swiss Nature - Nega kože Nega kože

Koža je najveći ljudski organ koji zahteva posebnu negu. Zbog toga posebnu pažnju zaokupiraju nepravilnosti kože, oštećenja i ožiljci. Preparati sa biljnim ekstraktima za negu kože ubrzavaju proces zarastanja rana različitog porekla, smanjujući nepravilnosti, čineći kožu mekom i glatkom.

detaljnije
Swiss Nature - Saveti lekara Imunitet

Imunitet je sposobnost organizma da se odbrani od različitih bolesti, virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i svih štetnih, kako bioloških, tako i hemijskih materija.

detaljnije