Nega kože

Koža kao najveći organ zahteva posebnu negu. Preparati za negu kože je čine glatkom i održavaju vlažnost. Međutim najveći vizalni problem su ožiljci na vidljivim mestima. Prirodnim preparatima poput Scagela i Scagel kids-a smanjuju nastanak novih i uklanjaju već postojeće ožiljke.

Cybele Scagel - kompletna formula za ožiljke

Cybele Scagel je kombinacija biljnih ekstrakta i silikona, klinički dokazano efikasno deluje na sve vrste ožiljaka, tako što:

Ubrzava proces zarastanja Pomaže omekšivanju ožiljnog tkiva Smanjuje svrab kod procesa zarastanja Neguje suvu kožu čineći je glatkom i elastičnijom Smanjuje hiperpigmentaciju

Deluje na novonastale i na stare ožiljke.

Cybele Scagel Kids

Klinički dokazano prirodno rešenje za alergijske i upalne reakcije kože nakon uboda insekata. Preporučuje se kod:

Uboda insekata Opekotina od meduza Modrica Alergijskih reakcija kože Atopijskog dermatitisa Ekcema

Specijalna formulacija za decu od 2 do 12 godina.

Meni

Nega kože

Kliničke studije

Scagel - kliničko ispitivanje ožiljci od akni
Pacijentkinje na odeljenju dermatologije u Bangkoku je 7 dana bila na tretmanu Scagelu ujutru i uveče. Usled dejstva Aloa vere došlo je do smanjenja zapaljenskog procesa, ekstrakt Crnog luka utiče na proces stvaranja novih, a ekstrakt Gotu kole na smanjenje već postojećih ožiljaka. Smanjenje hiperpigmentacije starih ožiljaka se smanjila pod dejstvom ekstrakta Papirnog Duda i Tamarinda Koža je hidrirana i glatka, ne svrbi, a pacijenti tvrde da gel daje prijatan osećaj.

Scagel - kliničko istraživanje opekotine i saobraćajni udes
Scagel gel se primenjivao odmah posle udesa ili opekotina na klinici u Bangkoku. Kod traumatizma primenjivao se dva puta dnevno uveče i ujutru i smanjio je broj ožiljaka i hiperpigmentacije. Pacijenti nisu imali alergijsku reakciju, prijatan osećaj hlađenja tokom nanošenja gela, bez osećaja svraba kože.

Scagel kids - ujed insekta
Primenjuje se kod male dece kod ujeda insekata, nakon sat vremena daje pozitivne rezultate.

Scagel kids - masnice
Nakon sedam dana ujutru i uveče u potpunosti otklanja masnice kod dece starije od 2 godine. Prijatan osećaj hlađenja tokom nanošenja gela smanjuje bol, nema alergijske reakcije i bez osećaja svraba kože.

Scagel kids - kontaktni dermatitis
Ekstrakti Perile i Portusane klinički dokazano deluje na inflamatornu i alergijsku reakciju kod dermatitisa. Ne postoje kontraindikacije i ograničenja kod primene jer ne sadrži kortikosteroide.

Swiss Nature - Obavestenje

Obaveštenje

Usled vanrednog stanja, ukoliko imate bilo kakva pitanja i sugestije vezano za Swiss Nature proizvode, možete nam se obratiti na telefon
062/326-024

Swiss Nature - Diabetes Diabetes

Dijabetes je bolest modernog doba koja za sobom povlači mnogobrojne komplikacije. Suplementacijom se na prirodan način održava normalan nivo šećera u krvi i sprečava nastanak komplikacija. Najčešće komplikacije su kardiovaskularne bolesti, nefropatije, retinopatije i djabetesno stopalo.

detaljnije
Swiss Nature - Zdravlje kostiju i zglobova Zdravlje kostiju i zglobova

Smanjen nivo estrogena tokom i posle menopauze doprinosi gubitku koštane mase, i povećanju rizika od nastanka osteoporoze kod žena. Zbog toga se u ovom periodu savetuje upotreba suplementacije, kao i pravilna ishrana, redovno vežbanje, redukcija telesne težine i promene dnevne rutine.

detaljnije
Swiss Nature - Mentalno zdravlje Mentalno zdravlje

Suplementi za poboljšanje kognitivnih sposobnosti, memoriju i smanjenje nivo stresa. Preporučuje se svakodnevna preventivna upotreba kod stresnih poslova, kod studenata pred spremanje ispita, kao i u starijoj populaciji radi poboljšanja mentalnih sposobnosti i održavanja britkog uma.

detaljnije
Swiss Nature - Detoksikacija i antioksidanti Detoksikacija i antioksidanti

Antioksidansi sprečavaju oštećenja ćelija pod dejstvom slobodnih radikala i tako onemogućavaju nastanak i razvoj bolesti i starenje ćelija. Redovnom detoksikacijom i svakodnevnim unosom antioksidanata iz prirodnih materija održava se celokupno zdravlje organizma.

detaljnije
Swiss Nature - Nega kože Nega kože

Koža je najveći ljudski organ koji zahteva posebnu negu. Zbog toga posebnu pažnju zaokupiraju nepravilnosti kože, oštećenja i ožiljci. Preparati sa biljnim ekstraktima za negu kože ubrzavaju proces zarastanja rana različitog porekla, smanjujući nepravilnosti, čineći kožu mekom i glatkom.

detaljnije
Swiss Nature - Saveti lekara Imunitet

Imunitet je sposobnost organizma da se odbrani od različitih bolesti, virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i svih štetnih, kako bioloških, tako i hemijskih materija.

detaljnije