Prirodni stoni zaslađivač

Zaslađivači sa stevijom i eritritolom su potpuno prirodna zamena za šećer. Sadrži 0 kalorija i 0 glikemijski indeks, jer je sačinjen od stevijinog glikozida, koji je dobijen od lista Stevia Rebaudiana. Steviol glikozidi nemaju mogućnost da se vare od strane enzima digestivnog trakta, pa kroz ljudski organizam prolaze u nepromenjenom stanju.

Idealan kao zaslađivač za tople i hladne napitke.

Stevia Line prirodni stoni zaslađivač

Potpuno prirodan proizvod 0 kalorija, bez ugljenih hidrata Ne povećava nivo šećera u krvi Ne pogoduje razvoju karijesa Lako se rastvara u hladnim i toplim napicima

Stevia Line stoni zaslađivač je praktičnog pakovanje od 40 kesica po 1,3g, svaka kesica zamenjuje jednu kašiku kristalnog šećera.

Nutritivne vrednosti
Swiss Nature - Obavestenje

Obaveštenje

Usled vanrednog stanja, ukoliko imate bilo kakva pitanja i sugestije vezano za Swiss Nature proizvode, možete nam se obratiti na telefon
062/326-024

Swiss Nature - Suplementi Linija dijetetskih suplemenata

Swiss Nature dijetetski suplementi su zasnovani na selekciji bioaktivnih komponenata prirodnog porekla, hranljivih materija i standardizovanih biljnih ekstrakata.

detaljnije
Swiss Nature - SteVia Line Zdravi slatkiši u svakom momentu

Zbog ubrzanog načina života koje moderno vreme donosi, zdrav način života i ishrane nije uvek i jednostavan. Zbog toga je kompanija Swiss Nature prilagodila Stevia Line svojim potrošačima.

detaljnije
Swiss Nature - DietFit DietFit ovsene kaše i dezerti

Kao odgovor na zahteve potrošača razvijena je linija specijalno dizajnirane hrane pod brendom „DietFit“, koja obuhvata dezerte i obroke namenjene osobama sa posebnim potrebama u ishrani.

detaljnije